Loading...

Novosti

Dec 05, 2017.

Tražimo nove uposlenike

Poliklinika „Vaše zdravlje“ ima potrebu proširiti broj uposlenika iz domena rada za oblast oftalmologije. U svoj tim primamo specijaliste oftalmologije i iskusnog supervizora za istu oblast, a nudimo stimulativno okruženje za rad i usavršavanje.

Više
Jun 28, 2016.

Urađena prva operacija katarakte oka

U Poliklinici „Vaše zdravlje“, u Tuzli, jučer je prvi put urađena operacija katarakte upotrebom savremene opreme koja ovu zdravstvenu instituciju svrstava u ustanovu vrhunske oftalmohirurgije.

Više
Jun 15, 2016.

Pravo vrijeme za prvi oftalmološki pregled

Kako djeca rastu i sazrijevaju, više od 80 posto informacija primaju upravo putem čula vida. Simptome slabijeg vida najčešće prepoznaju roditelji, učitelji ili ljekari koji pregledavaju dijete prije upisa u školu, što često zna biti i kasno.

Više
Jun 15, 2016.

Vaša apoteka

Interni časopis koji izdaje Tuzlafarm, osmišljen u vidu stručnog vodiča kroz farmaciju i medicinu. Prvenstveno je namijenjen farmaceutskim i medicinskim radnicima. Pažljivim odabirom aktuelne problematike, predstavljanjem noviteta iz oblasti kojima se

Više
May 24, 2016.

U Tuzli otvorena poliklinika Vaše zdravlje

U naselju Sjenjak u Tuzli otvorena je nova zdravstvena ustanova Poliklinika Vaše zdravlje, koja je smještena na atraktivnoj lokaciji, sa obezbijeđenim pristupom osobama sa invaliditetom, kao i parkiralištem za pacijente.

Više