O nama

O nama

Poliklinika Vaše zdravlje profilirana je za specijalističke konsultativne usluge iz oblasti oftalmologije, medicinsko-biohemijske laboratorije, interne medicine i usluge po principu dnevne bolnice.

 

Osnivanjem Poliklinike Vaše Zdravlje, Bosna i Hercegovina se pozicionirala na listu evropskih zemalja u kojima se, uz  najnoviju tehnologiju i vrhunske hirurške i dijagnostičke metode, rješavaju  problemi na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni standardi u liječenju očnih oboljenja.

 

Poliklinika Vaše Zdravlje je otvorena u maju 2016. godine sa idejom da okupi domaće i inostrane stručnjake kako bi bh. građanima pružili najsavremenije dijagnostočke i hirurške usluge iz oblasti oftalmologije, interne medicine i laboratorije.

 

Poliklinika Vaše Zdravlje je smještena u istočnom dijelu Tuzle, u naselju Sjenjak, C blok „Ulica Ismeta Mujezinovića“ br. 26. Na 400 m2 nalaze se ordinacije, čekaonica i operacina sala, a sve navedeno je uređeno prema najmodernijim medicinskim standardima. Uz prostranu čekaonicu s ergonomski dizajniranim stolicama za pacijente i pratnju, Poliklinika je opremljena i operacionim traktom i dijagnostičkim centrom te posebnim prostorijama za sterilizaciju i pripremu za operativne zahvate.

Laboratorija

Sve vrste laboratorijskih usluga u najsavremenijoj laboratoriji na našim prostorima!

Oftalmologija

Kompletan oftalmološki pregled. Najsavremenija oprema i uređaji na našim prostorima.

Stručnost

Jedina smo poliklinika koja ima specijalistu medicinske biohemije koji Vam može dati stručno tumačenje nalaza.

Individualni pristup

Individualni pristup prema svima pacijentima.

Psihoterapija

Usluge nalaza, davanja stručnog mišljenja psihologa i savjetodavni rad.

Očna hirurgija

Najsavremeniji način operacija: katarakte, glaukoma i strabizma.

Nuklearna medicina

Specijalističke preglede iz oblasti nuklearne medicine (dijagnostika, tumačenje nalaza, određivanje i korigovanje terapije) kao i ultrazvuk štitnjače i cijelog vrata.

Multidisciplinarnost

Specijalisti sa velikim entuzijazmom zajedno rješavaju zdravstvene probleme pacijenta, uz veliku stručnost i ogromnu individualno posvečenost svakom pacijentu.

Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji sa obezbijeđenim pristupom osobama sa invaliditetom, kao i parkiralištem za pacijente.

Naš tim

Naši vrhunski stručnjaci će vam pružiti brzu dijagnostku, kompletnu medicinsku obradu, uspješno liječenje i besplatne medicinske savjete.

mr-med-sc-damir-husic

Mr. med. sc. Damir Husić

Specijalista oftalmologije

Direktor poliklinike

dr-senada-husic

Senada Husić, dr. medicine

Specijalista medicinske biohemije
dr-maja-sulejmanovic

Dr. Maja Sulejmanović

Specijalista radiologije i nuklearne medicine
edita-zvornicanin

Dr. Edita Zvorničanin

Specijalista oftalmologije
elvisa-morankic

Elvisa Morankić

med. sestra
selma-dzombic

Selma Džombić

med. sestra

Šta naši pacijenti govore o nama

Više od

35000

Zadovoljnih pacijenata